perjantai 22. syyskuuta 2017

309. Pikkuhiljaa


Meidän hurjan iso tyttö Lucy on jo saanut totutella pieniä hetkiä ilman äitiä oloon. Muutama päivä sitten tuli täyteen 4kk. Joten hiljakseen täällä totutellaan siihen että tissille ei pääse silloin kun haluaa eikä äiti ole koko ajan näkyvillä. Vieroitusta ei vielä kunnolla tehdä hetkeen, tarkoitus päästä jossain vaiheessa ratsastamaankin ilman varsan läsnäoloa, kenttä kun kuitenkaan ei vielä ole valmistunut joten pellolle pitäisi mennä. Ensisijaisesti nyt siitä syystä totutellaan pelkän Nalan seuraan hetkiä, meidän on nimittäin Sunakain kanssa tarkoitus lokakuun aikana päästä käymään klinikalla raspauksessa, siihen reissuun menee ehkä vajaa neljä tuntia. Kahden viikon ajan ollaan päivittäin pidennetty aikaa ilman äitiä. Alkuun ihan vain äiti aidan toisella puolella tunnin, muutamien päivien päästä pari tuntia, taas hetken ajan jälkeen kolme tuntia ja tänään oltiin ensimmäistä kertaa melkein neljä tuntia. Myöskin ohjelmaan ollaan otettu se, vien Sunakain kokonaan pois tarhasta, ja pois näkyviltä. Se on varsalle jo fine, ollaan saatu käydä Sussun kanssa kauempanakin ja oltu poissa näkyvistä pidempään. Toisinaan on pientä juoksemista Nalan kanssa, kuitenkin suurin mielenkiinto kohdistuu heinien mutustamiseen.

Haluan tehdä mahdollisimman rauhassa tämän, ilman että missään vaiheessa varsa saa panikkia, se ei ole tarkoitus. Onneksi meillä ei ole kiire mihinkään joten hissukseen edetään. Ollaan Lucyn kanssa käyty jopa kahdestaan tarhan ulkopuolella kävelyllä ja syömässä vihreää, Lucy luottavaisin mielin tallusteli perässäni minne sen sitten veinkään ilman huolen häivää, vitsi mikä tyttö ♥
Nalaa olen nyt kerran ajanut viikon sisään. Viikonloppuna mahdollisesti yritetään saada sovitettua aikatauluun toinenkin ajokerta, pellotkin huomattavasti kuivemmat muutaman poutapäivän jälkeen. Köyden päässä muutamana päivänä sitä olen työstänyt, hienosti sujuu!

Huomenna tarkoituksena olisi suunnata Kurikkaan kuvaamaan koulukilpailuja ulkokentällä joten nyt pääsee uusi objektiivi taas tositoimiin, yhdet maneesikisat olen sillä kuvannut ja sieltä se selviytyi ihan hyvin arvosanoin ;) Palaillaan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti


*En ole ammattilainen,teen asiat niin kuin ne on minulle opetettu ja olen oppinut
*Minulla on ammatitaitoiset valmentajat joiden silmänalla käydään pääsääntöisesti ainakin kerran kuukaudessa
*Muistakaa että en kirjoita blogiin joka ikisestä ratsastuksesta
*En vastaa liian henkilökohtaisiin tai kolmansiaosapuolia koskeviin kysymyksiin
*Kommentti julkaistaan vasta kun olen hyväksynyt sen,älä siis lähetä moneen kertaan
*Vain asialliset kommentit julkaistaan
*Jos tulee jotain mieleen,kysy kommentilla tai laita sähköpostia osoitteeseen blogijututtanne@gmail.com

347. Ratsutuksen jälkeisiä fiiliksiä

Niinkuin viime postauksessa jo teille mainitsinkin, kävi Sunakailla ratsuttaja viime torstaina. Olen jo pidempään miettinyt, ett...