sunnuntai 25. kesäkuuta 2017

294. Farmari ja näyttelyt


©Saana J.
Aloitetaan Farmarista joka pidettiin 14.6-17.6, itse olin paikalla keskiviikosta perjantaihin. IC yhdistyksen kojulla olin hommissa iltapäivästä sulkemisaikaan asti, lukuunottamatta ratsastusnäytöstä Unski- tammalla. Joka päivä käytiin esiintymässä Tupsujalat Estradilla-esityksessä kahden muun tupsujalan kanssa. Ensimmäisenä esiintyi upea Friisiläinen, toisena minä ja Unski, viimeisenä valtava Shire. Esitykset menivät hyvin, itselläni pysyi hermot kurissa vaikka ensimmäinen päivä olikin erittäin jännittävä!

©Saana J.

©Saana J.

©Saana J.

©Saana J.
Lauantaina en päässyt Farmariin omien rippijuhlieni takia. Unskilla olikin sille päivää onneksi toinen ratsastaja. Juhlien jälkeen ystäväni Saija, tuli ottamaan meille rippikuvia hevosten kanssa. Päätettiin käydä pellolla kuvaamassa sekä muutama räpsy takatarhassa. Vaikean päätöksen jälkeen se kuva löytyi josta hän lupasi teettää minulle taulun.

©Saija A.
Alla muutamia räpsyjä lisää meidän kuvauksista, jossain vaiheessa saatte nähdä näitä ehkä lisää.


©Saija A. 

©Saija A.

©Saija A.

Loppuviikon kiireen jälkeen, sunnuntaina pakattiin Sunakai ja varsa koppiin ja lähdettiin kohti Vaasaa. Pysähdyin kerran matkalla tarkistamaan varsan kopissa ja hienosti se sielä rauhassa seisoskeli koko matkan pää tulosuuntaan. Lastasin sen koppiin "väärinpäin" sillä se säikähti emänsä tuloa koppiin, joten noinpäin se näki sen tulon. Jätettiin se seisomaan samalla tavalla imemisen mahdollistamiseksikin, ajattelin että se saattaa kääntyä matkalla mutta ei kääntynyt.

Oltiin paria tuntia ennen näyttelyitä perillä, kaksikko pääsi pyöröaitaukseen hengailemaan kun lähdin itse puunaamaan Nalaa sekä muita heppoja. Minä näytin myös Nalan siis kehässä. Näyttelyt alkoivat n. tuntia ennen ilmoitettua aikaa joten aikaa ei niin paljoa enää ollutkaan. Selvittiin kuitenkin ilman pahempaa stressiä! Nala sai 2.preriumin, onhan se vielä niin kesken ja vähän luikku. Hienosti se käyttäytyi kehässä!

©Saana J.

©Saana J.

©Saana J.

©Saana J.

©Saana J.

©Saana J.
  Sitten päästään mun kultamammaan ja sen menestymiseen näyttelyissä. Tuloksena Sunakailla siis 148p ja 1.prerium, Lucylla 144,5p ja 1.prerium. Pisteet Sunakailla menivät siis näin:

Pää: 9
Kaula: 9
Etujalat: 9
Rinta: 9
Selkä ja ylälinja: 9
Lautaset: 9,5
Takajalat: 9
Jalkakarvat: 9,5
Jouhet: 9,5
Kävely: 9,5
Ravi: 9,5
Lavat: 9,5
Luonne: 10
Esittäytyminen: 9
Tyyppi: 9
Yleinen olemus: 9

Seuraaviin näyttelyihin toivottavasti päästään vielä nostamaan pisteitä joissain kohdissa, ainakin tupsuissa sekä jouhissa, varmasti myös koko kroppa kun tamma saa lihasta kasvatettua, nythän se on hieman kuivahko kun en ole sitä päässyt kunnolla liikuttamaan. Jos mamma saa vielä yhden ykkösen, siitä tuleekin STER.
©Saana J.

©Saana J.

©Saana J.

©Saana J.

©Saana J.
Seuraava postaus koskeekin näyttelyistä seurannutta viikkoa ja sen heppahommia sillä Sunakain ja varsan kanssa jäätiin Saanan luo!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti


*En ole ammattilainen,teen asiat niin kuin ne on minulle opetettu ja olen oppinut
*Minulla on ammatitaitoiset valmentajat joiden silmänalla käydään pääsääntöisesti ainakin kerran kuukaudessa
*Muistakaa että en kirjoita blogiin joka ikisestä ratsastuksesta
*En vastaa liian henkilökohtaisiin tai kolmansiaosapuolia koskeviin kysymyksiin
*Kommentti julkaistaan vasta kun olen hyväksynyt sen,älä siis lähetä moneen kertaan
*Vain asialliset kommentit julkaistaan
*Jos tulee jotain mieleen,kysy kommentilla tai laita sähköpostia osoitteeseen blogijututtanne@gmail.com

347. Ratsutuksen jälkeisiä fiiliksiä

Niinkuin viime postauksessa jo teille mainitsinkin, kävi Sunakailla ratsuttaja viime torstaina. Olen jo pidempään miettinyt, ett...